Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - Official Website

 

14η ΑΓΩΝ: ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06

Εμφάνιση φωτογραφία.JPG

Σάββατο 3/1/2016

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06

ΣΚΟΡ ΑΓΩΝΑ: 3-2

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: ΡΟΥΣΟΣ - ΠΥΡΓΑΚΗΣ - ΜΠΟΥΜΠΑΣ

Με αρκετές ελλείψεις για έναν ακόμη αγώνα για την ομάδα μας καθώς στον σημερινό αγώνα δεν θα αγωνισθούν οι τιμωρημένοι: Arapi Frenklin, Αντωνόπουλος Χρήστο και Πολυδωρόπουλος Γεώργιος.

Έναρξη αγώνα

5ο λεπτό, ΓΚΟΛ 1-0, ο  Κωνσταντίνου έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της μεγάλης περιοχής πάσαρε στον αμαρκάριστο Σούλι Ν. που πλάσαρε ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα μας.

6ο λεπτό, σέντρα από αριστερά του Aμπαδιωτάκη με τον Δημητριάδη να πιάνει την κεφαλιά και τον Κουρούμαλη να αποκρούει εντυπωσιακά.

11ο λεπτό, Λίλιος έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της περιοχής αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε καλή θέση τον Κουρούμαλη που μπλόκαρε την μπάλα.

18ο λεπτό, ΓΚΟΛ 1-1, ο Αμπαδιωτάκης έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή και σούταρε με τον Λίλιο να βρίσκεται στην πορεία της μπάλας και αφού έκανε το κοντρόλ να πλασάρει τον Κουρούμαλη. Ένα γκολ που έχει προηγηθεί οφσάιντ αλλά και επιθετικό φάουλ από τον σκόρερ στον Σούλι Αλέξανδρο.

31ο λεπτό, ο Δημητριάδης βρέθηκε στην περιοχή αλλά το πλασέ του μπλόκαρε ο Κουρούμαλης.

32ο λεπτό, ο Αράπογλου έγινε κάτοχος της μπάλας στην πλάτη της άμυνας και αφού μπήκε στην περιοχή έδωσε στον Δημητριάδη που έκοψε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι στον Κλεμπετσάνη αλλά το πλασέ που πραγματοποίησε έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

38ο λεπτό, ο Αμπαδιωτάκης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή (από εμφανή θέση οφσάιντ) αλλά το πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κουρούμαλης.

 

Ξεκίνημα 2ου ημιχρόνου

50ο λεπτό, ο Αράπογλου βγήκε στην πλάτη της άμυνας αλλά άνοιξε το κοντρόλ δίνοντας την ευκαιρία στον Κουρούμαλη να βγει και να μπλοκάρει την μπάλα.

51ο λεπτό, ο Μαρτίνος με προσωπική ενέργεια βρέθηκε λίγο έξω από την  περιοχή αλλά το σουτ του πραγματοποίησε βρήκε σε καλή θέση τον Μούζο που μπλόκαρε την μπάλα.

60ο λεπτό, ΓΚΟΛ 2-1, ο Μαρτίνος βρήκε τον Κοrro  σε θέση έξω αριστερά που σεντράρει με τον Αναστασιάδη να πλασσάρει στην κίνηση δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στο σκορ.

67ο λεπτό, ο Αράπογλου από το ύψος της περιοχής σούταρε με τον Κουρούμαλη σε καλή θέση να μπλοκάρει την μπάλα.

68ο λεπτό, ο Δημητριάδης από καλή θέση έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από την εστία του Κουρούμαλη.

70ο λεπτό, ΓΚΟΛ 2-2, από σέντρα στην περιοχή και κόντρα με την μπάλα να παίρνει ύψος ο Αράπογλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας και πάλι το σκορ.

86ο λεπτό, από εκτέλεση φάουλ ο Δημητριάδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κουρούμαλη.

89ο λεπτό, ο Αμπαδιωτάκης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που πραγματοποίησε πιεζόμενος μπλόκαρε ο Κουρούμαλης.

91ο λεπτό, ΓΚΟΛ 3-2, ο Gjata έγινε κάτοχος της μπάλας στην μεσαία γραμμή και αφού απέφυγε 2 αμυντικούς έφτασε απέναντι από τον Μούζο και με υποδειγματικό αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06

ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΟΥΖΟΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΠΠΑΣ Γ.

KORRO INDRIT

ΦΙΛΗΣ

ΣΟΥΛΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ

ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΠΠΑΣ Π.

ΡΟΥΠΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΑΜΠΑΔΙΩΤΑΚΗΣ Κ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ

ΓΙΑΚΟΥΠΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΜΠΑΔΙΩΤΑΚΗΣ Σ

ΣΟΥΛΙ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ

ΜΑΡΤΙΝΟΣ ΑΡΙΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΛΙΛΙΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

ΔΕΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΚΟΚΚΑΣ

GJATA ENEA

ΒΛΑΣΗΣ

ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΑΛΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΜΠΡΑΜΗΣ

ΤΑΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΣΜΥΡΝΗΣ

ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

 

ΑΛΛΑΓΕΣ

60ο λεπτό      ΤΑΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

στη θέση        ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

 

65ο λεπτό      ΔΕΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

στη θέση        ΣΟΥΛΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥΟ

 

78ο λεπτό      GJATA ENO

στη θέση        KORRO INDRIT

 

ΚΟΚΚΙΝΕΣ

   

 

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Επόμενα Παιχνίδια Α' Κατηγορίας

Επόμενα Παιχνίδια Νέων

Επόμενα Παιχνίδια Παίδων