Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - Official Website

 

21η ΑΓΩΝ: EΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ

21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 20/2/2016

Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ

ΣΚΟΡ ΑΓΩΝΑ: 1-2

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: ΚΑΚΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝ - ΣΑΝΟΣ - ΕΥΘΥΜΙΟΥ

 

Έναρξη αγώνα.

3ο λεπτό, ο Σούλι Ν. έκλεψε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και αφού μπήκε από αριστερά έκοψε την μπάλα για τον Arapi αλλά πρόλαβε αμυντικός και έδιωξε σε κόρνερ.

10ο λεπτό, ΓΚΟΛ 0-1, ο Πετρόπουλος μπήκε από αριστερά στην περιοχή και σέντραρε με τον Κουρούμαλη να μην μπορεί να απομακρύνει την μπάλα που κατέληξε στο δεύτερο δοκάρι στον Δημόπουλο, έκοψε την μπάλα στον Βαλάντη που εύκολα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

12ο λεπτό, από μεγάλη μπαλιά ο Πετρόπουλος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας από αριστερά στην περιοχή και προσπάθησε να περάσει την μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο  Κουρούμαλη που την βρήκε λίγο αλλάζοντάς της την τροχιά και στην συνέχεια έδιωξαν τον κίνδυνο οι αμυντικοί.

17ο λεπτό, προσωπική ενέργεια του Ρούπα και δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ζαφείρης.

23ο λεπτό, ΓΚΟΛ 1-1, από σέντρα του Ρούπα ο Arapi  από το ύψος του πέναλτι με δυνατή κεφαλιά σκόραρε.

30ο λεπτό, ο Αrapi κινήθηκε από αριστερά στην περιοχή και σέντραρε με τον Κουτσουμπέλα να κατεβάζει και να σουτάρει δυνατά με τον Ζαφείρη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια χαμηλά στην αριστερή του γωνία.

35ο λεπτό, ο Πετρόπουλος έκλεψε την μπάλα από τον  Μαρτίνο στον χώρο του κέντρου και με την μία έδωσε στον Δημόπουλο που από το ύψος της περιοχής πέρασε την μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο Κουρούμαλη με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

37ο λεπτό, ο Arapi βρήκε τον Σούλι Ν. μέσα στην περιοχή που γύρισε στον επερχόμενο Κουτσουμπέλα αλλά αμυντικός με προβολή πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.

42ο λεπτό, από σέντρα ο Βαλάντης κατέβασε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή και πλάσαρε με την μπάλα να βγαίνει άουτ.

 

Ξεκίνημα β΄ ημιχρόνου.

47ο λεπτό, ο Βαλάντης κινήθηκε μέσα στην περιοχή από δεξιά έδωσε την μπάλα στον Δημόπουλο που πλάσαρε με την μπάλα να καταλήγει άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Κουρούμαλη.

57ο λεπτό, εκτέλεση κόρνερ από τον Κorro με τον Αrapi στο σημείο του πέναλτι να παίρνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

60ο λεπτό, ο Ρούπας κινήθηκε από  δεξιά μέσα στην περιοχή και αφού τσίμπησε την μπάλα από τον αμυντικό και βρέθηκε απέναντι από τον Ζαφείρη από το μαρκάρισμα  έπεσε με τους παίκτες να ζητάνε πέναλτι και τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιγνίδι.

66ο λεπτό, από λάθος της άμυνας ο Βαλάντης έγινε κάτοχος την μπάλας μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ που πραγματοποίησε έστειλε την μπάλα άουτ.

67ο λεπτό, ο Korro σέντραρε στην περιοχή με τον Ρούπα να κατεβάζει την μπάλα και να σουτάρει δυνατά με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να καταλήγει κόρνερ.

68ο λεπτό, από σέντρα του Πολυδωρόπουλου ο Arapi κατέβασε την μπάλα αλλά το πλασέ που πραγματοποίησε από κοντά έδιωξε με το πόδι ο Ζαφείρης και στην συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.

73ο λεπτό, ο Ρούπας έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και αφού απέφυγε με τακουνάκι τον προσωπικό του αντίπαλο ανατράπηκε με τον διαιτητή κ. Κακριδή να μην υποδεικνύει την παράβαση.

75ο λεπτό, ΓΚΟΛ 1-2, από μεγάλη μπαλιά από το κέντρο του γηπέδου ο Βαλάντης κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ από κοντά σκόραρε διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα.

91ο λεπτό, από σέντρα στην περιοχή ο Σαββίδης βρέθηκε μόνος του αλλά το κοντινό πλασέ που έκανε απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ζαφείρης.
ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ

ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΖΑΦΕΙΡΗΣ

ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΦΡΟΥΣΙΟΣ

KORRO INDRIT

ΛΕΚΟΥΣΙΩΤΗΣ

ΣΟΥΛΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΧΟΥΣΕΛΑΣ

ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΕΖΟΣ

ΡΟΥΠΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΑΝΑΒΗΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΡΑΧΑΝΙΩΤΗΣ

ARAPI FRENKLIN

ΜΠΑΣΙΩΤΗΣ

ΜΑΡΤΙΝΟΣ ΑΡΙΩΝ

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΟΥΛΙ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

GJATA ENEA

ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ

ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΙΑΚΟΥΠΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΗΤΤΑΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΠΕΝΕΚΟΣ

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ

ΜΟΣΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΒΑΡΕΛΑΣ

ΝΑΚΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ

ΜΑΡΚΟΥ

ΑΛΛΑΓΕΣ

46ο λεπτό    ΓΙΑΚΟΥΠΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

στη θέση      ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΧΡΗΣΤΟΥ

33ο λεπτό    ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ

στη θέση      ΠΕΖΟΥ

62ο λεπτό    ΝΑΚΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ

στη θέση      ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΛΑ ΙΩΑΝΝΗ

62ο λεπτό    ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗΣ

στη θέση      ΡΑΧΑΝΙΩΤΗ

80ο λεπτό    GJATA ENEA

στη θέση      ΣΟΥΛΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

ΚΟΚΚΙΝΕΣ

   

 

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Επόμενα Παιχνίδια Α' Κατηγορίας

04-05-2019 16:00
 
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
11-05-2019 16:00
 
ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ

Επόμενα Παιχνίδια Νέων

Επόμενα Παιχνίδια Παίδων