Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - Official Website

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 2:3 ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
Αγώνας
Ομάδα
5η Αγωνιστική
Δημοτικό Γήπεδο Λεχαίου
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
2 : 3
ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
22-10-2016 16:00
  77' 1  Βασίλειος Καραπανάγος

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: ΚΑΚΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓ. - ΜΠΕΤΣΟΓΛΟΥ - ΚΛΕΠΕΤΣΑΝΗΣ

 

Έναρξη αγώνα.

10ο λεπτό, ο Ζάρκος από τον χώρο της μεσαίας γραμμής βρήκε τον Λέντερη που κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας κατέβασε την μπάλα αλλά καθυστέρησε  να πλασάρει δίνοντας την ευκαιρία στον  Ελοκραντανινεμ να πέσει στα πόδια του και να απομακρύνει τον κίνδυνο.

19ο λεπτό, κάθετη πάσα του Μέμικο έβγαλε τον Πανταζή στην πλάτη της άμυνας αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Μητσόπουλος και στην συνέχεια απομάκρυνε την μπάλα ο Νάκος.

21ο λεπτό, ο Arari έγινε κάτοχος της μπάλας αριστερά στην περιοχή την γύρισε παράλληλα στην εστία με τον Λέντερη να μην την προλαβαίνει να την στείλει στα δίχτυα.

22ο λεπτό, δυνατό σουτ του Τσοχαντάρη από το ύψος της περιοχής απέκρουσε δύσκολα ο Μητσόπουλος.

30ο λεπτό, ο Ζάρκος έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή αλλά το δυνατό σουτ βρήκε σε καλή θέση τον Ελοκραντανινεμ που μπλόκαρε την μπάλα.

42ο λεπτό, ΓΚΟΛ 1-0, εκτέλεση φάουλ από το ύψος της περιοχής από τον Κουρούμπαλη (που μόλις είχε μπει σαν αλλαγή) και κακή εκτίμηση από τον Μητσόπουλο στην προσπάθειά του να μπλοκάρει την μπάλα του αυτή κατέληξε στα δίχτυα.

45ο λεπτό, σουτ του Ζάρκου από το ύψος της περιοχής μπλόκαρε την μπάλα ο Ελακραντανινεμ.

 

Ξεκίνημα 2ου ημιχρόνου.

46ο λεπτό, σέντρα του Ζάρκου από δεξιά γύρισμα του Arapi με κεφαλιά στον αμαρκάριστο Λέντερη αλλά το πλασέ του απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ελακραντανινεμ.

47ο λεπτό, ΓΚΟΛ 1-1, κόρνερ του Ζάρκου με την μπάλα να καταλήγει στον Korro που σούταρε δυνατά από το ύψος της περιοχής απέκρουσε ο Ελακραντανινεμ και ο Νάκος από κοντά πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

48ο λεπτό, ΓΚΟΛ 1-2, σέντρα του Marigglen από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι ο Arapi βρίσκει την μπάλα με το γόνατο και στην συνέχεια βρίσκει σε κεφάλι αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα.

55ο λεπτό, ο Arapi έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Αναστασιάδη που από κοντά πλάσαρε άουτ.

62ο λεπτό, ο Arapi κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας δεχόμενος την μπάλα αλλά το πλασέ που έκανε μπλόκαρε ο Ελακραντανινεμ.

67ο λεπτό, ο Αναστασιάδης έκλεψε την μπάλα μέσα στην περιοχή και έδωσε στον Ζάρκο που πιεζόμενος πλάσαρε με τον Ελακραντανινεμ σε καλή θέση να μπλοκάρει την μπάλα.

70 λεπτό, ΓΚΟΛ 2-2, εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή από τον Κουρούμπαλη ο Μητσόπουλος απέκρουσε δύσκολα με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να γυρνάει παράλληλα στην εστία μέσα σε ένα σύμπλεγμα παικτών ο 8888 την έστειλε στα δίχτυα με τους παίκτες της ομάδας μας να διαμαρτύρονται στον κ. Κακριδή για επιθετικό φάουλ στον Ρούπα.

72ο λεπτό, καλή εκτέλεση φάουλ του Ζάρκου λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να βρίσκει στην συμβολή των δοκαριών.

73ο λεπτό, εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή από τον  Μπελμπά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Μητσόπουλου.

89ο λεπτό, ΓΚΟΛ 2-3,  ο Ρούπας έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή μας και αφού απέφυγε έναν αντίπαλο έδωσε στον Ζάρκο που από θέση έξω δεξιά και αφού απέφυγε τον αμυντικό τσιμπώντας την μπάλα σέντραρε συρτά παράλληλα στην εστία με τον Arapi πιεζόμενο να μην μπορεί να πλασάρει και την μπάλα να καταλήγει στο δεύτερο δοκάρι στον Κανελέτη που με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

 

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ

Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ

ΕΛΟΚΡΑΝΤΑΜΙΝΕΜ

ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ

ΤΣΙΦΛΙΤΑΚΟΣ

DOKO MARIGGLEN

ΜΠΟΥΛΝΤΑΣ

KORRO INDRIT

ΙΟΡΝΤΑΝ

ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΟΤΗΡΗΣ Γ

ΝΑΚΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ

ΝΟΥΛΑΣ

ΔΟΥΒΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΑΛΗ

ΡΟΥΠΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΠΟΤΗΡΗΣ Π

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ

ARAPI FRENKLIN

ΤΣΟΧΑΝΤΑΡΗΣ

ΖΑΡΚΟΣ ΦΑΝΗΣ

ΜΕΜΙΚΟ

ΛΕΝΤΕΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

ΛΕΚΚΑΣ

ΣΟΥΛΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΖΥΚΑΙ

ΣΟΥΛΙ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΙΝΕΣΗΣ

ΚΑΚΑΒΕΛΑΚΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ

ΖΗΚΑΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΠΕΛΜΠΑ

ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

CAUSHAJ

DODAJ MARKO

ΚΟΥΡΟΥΜΠΑΛΗΣ

ΚΑΝΕΛΕΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ

40ο λεπτό    ΚΟΥΡΟΥΜΠΑΛΗΣ

στη θέση      ΑΛΗ

77ο λεπτό    ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

στη θέση      ΛΕΝΤΕΡΗ ΑΡΙΣΤΟΥ

51ο λεπτό    ΜΠΕΛΜΠΑ

στη θέση      ΙΟΡΝΤΑΝ

83ο λεπτό    ΚΑΝΕΛΕΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

στη θέση      ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΧΡΗΣΤΟΥ

63ο λεπτό    CAUSHAJ

στη θέση      MΠΟΥΛΝΤΑ

90ο λεπτό    ΣΟΥΛΙ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

στη θέση      ΔΟΥΒΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ

 
 
 

Επόμενα Παιχνίδια Α' Κατηγορίας

04-05-2019 16:00
 
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
11-05-2019 16:00
 
ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ

Επόμενα Παιχνίδια Νέων

Επόμενα Παιχνίδια Παίδων