Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - Official Website

 

Μήνυμα Μέλους

 

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 

Αγαπητέ φίλε,


Το σωματείο μας τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα στον αθλητισμό των νέων της περιοχής μας. Συμμετέχει επιτυχώς στα επίσημα πρωταθλήματα που διοργανώνονται (Δ’ Εθνική, Α΄ Κατηγορία Κορινθίας), έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες σε αγωνιστικό, πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο.

Διοργανώσαμε άριστα και επιτυχώς για 2 συνεχή χρόνια (2009 & 2010) στο Δημοτικό Στάδιο Βέλου σε συνεργασία με τον Δήμο μας το "Velo Talent Camp" - Ποδοσφαιρικό Camp Ταλέντων υπό την αιγίδα της UEFA (πρόγραμμα Grassroots), το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον Νομό μας.

Έχουμε δημιουργήσει ακαδημία ποδοσφαίρου που συμμετέχουν 130 παιδιά από το διευρυμένο πλέον  Δήμο Βέλου - Βόχας υπό την επίβλεψη διπλωματούχων προπονητών, γυμναστών κ.λπ.

Η συνολική παρουσία του Σωματείου μας σ’ αυτήν την προσπάθεια ήταν τέτοια που μας γέμισε μ’ ευθύνη να συνεχίσουμε με υψηλότερους στόχους.

Από την 1η Ιουνίου 2011 έως και την 31η Μαΐου 2012 ήμασταν επίσημο μέλος των Liverpool F.C. International Football Academy Soccer Schools.

Από την 1η  Ιανουαρίου 2015 συνεργαζόμαστε με το δίκτυο Σχολών της Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών, μία συνεργασία υψηλού επιπέδου που θα έχει την ανάλογη απήχηση τόσο στους αθλητές όσο και στην κοινωνία.

Αισθανόμαστε περήφανοι καθώς τα τελευταία χρόνια το σωματείο μας με μέσο όρο ηλικίας 22ετών και τους περισσότερους αθλητές μόνιμους κάτοικους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας πρωταγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Κορινθίας παίζοντας αξιοζήλευτο ποδόσφαιρο.

H σημερινή διοίκηση του Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ, στοχεύει στην ακόμη καλύτερη λειτουργία της ομάδας,  τόσο σε οργανωτικό, όσο σε αγωνιστικό, πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο. Κύριο μέλημά μας αποτελεί η διατήρηση της ιστορίας και η  προοπτική για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη της ομάδας μας.

Σε αυτό το πλαίσιο κάνουμε μία συντονισμένη προσπάθεια προς όλες τις κατευθύνσεις, με στόχους:

·         Την ανάπτυξη της δυναμικής της ομάδας μας και των παραγόντων που την πλαισιώνουν

·         Το κτίσιμο της εικόνας και την ενίσχυση της προβολής των δραστηριοτήτων της ομάδας

·         Τη συμβολή της ομάδας στην ανάπτυξη του τόπου, μέσω της αθλητικής της φυσιογνωμίας

·         Την ακόμη καλύτερη αναβάθμιση και στελέχωση των Ακαδημιών ποδοσφαίρου

·         Τη διεύρυνση της σχέσεως των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου με την Ομάδα


Πρέπει να γίνει σε όλους κατανοητό ότι Επιχειρηματίες χρηματοδότες δεν υπάρχουν ούτε για τις μεγάλες ομάδες οι οποίες κινδυνεύουν να χάσουν την αίγλη τους, ακόμα και την ύπαρξη τους.

Όσον αφορά το Σωματείο μας ποτέ δεν υπήρχε ο χρηματοδότης. Παράγοντες - Φίλαθλοι με όραμα και αγάπη για τον σύλλογο αλλά και μεγάλο προσωπικό κόστος διατηρούν το σωματείο μας σε ζηλευτά επίπεδα για το Νομό μας. Διαβάζοντας συχνά δημοσιεύματα στον εγχώριο τύπο αλλά και αναζητώντας στο internet τι γίνεται στην Ευρώπη καταλήγεις ότι μόνη λύση είναι οι φίλαθλοι της ομάδας. Αυτοί θα αποφασίζουν για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται,  ανάλογα με τον αριθμό αυτών που θα συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες της ομάδας (αγωνιστικές, πολιτιστικές, κοινωνικές, ημερίδες κ.λπ.) και θα την στηρίζουν οικονομικά.

Πρέπει να γίνουμε όλοι μέλη του σωματείου.

Τα έσοδα του σωματείου μας θα προέρχονται κυρίως από συνδρομές των μελών αλλά και από εισιτήρια, διαφημίσεις και εκμετάλλευση εμπορικά του «σήματος» της ομάδας. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός των μελών τόσο μεγαλύτερα τα έσοδα της ομάδας.

Είναι πλέον αδύνατο στην δύσκολη περίοδο που περνά η Χώρα μας  να βρεθούν λίγοι  να βάζουν πολλά χρήματα, το καλύτερο είναι να βρεθούν πολλοί για να βάζουν λίγα.

Καθώς είναι απαραίτητη η συνέχιση της λειτουργίας αυτής της ομάδας, με μια σταθερή διοικητική δομή που θα εγγυάται την σωστή και διάφανη λειτουργία της και κυρίως την ύπαρξη της, μας οδήγησε στην απόφαση να προχωρήσουμε στις παρακάτω ενέργειες:

α)την δημιουργία  επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας "www.hellasvelou.gr", έτσι ώστε να έχουν όλοι άμεση ενημέρωση για τις δραστηριότητες της ομάδας μας όπως και να είναι άμεση η επικοινωνία μεταξύ μας

β)την έκδοση εφημερίδας σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή (διαμέσω της ιστοσελίδας) με ενημερωτικό υλικό των δραστηριοτήτων της ομάδας μας και η οποία θα διατίθεται δωρεάν σε όλον τον Δήμο μας

γ)καμπάνια εγγραφής μελών στο ερασιτεχνικό σωματείο Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ, με την υποχρέωση δικαιώματος εγγραφής και καταβολή συνδρομής.


Σκοπός είναι οι συνδρομές των μελών να είναι η βάση χρηματοδότησης της ομάδας, η οποία αθροιζόμενη με τα λοιπά έσοδα που πρέπει να προκύψουν από οργανωμένες και σε επαγγελματικό επίπεδο ενέργειες marketing (διαφημίσεις ,εκμετάλλευση εμπορικού σήματος ,εισιτήρια, εκδηλώσεις) να αποτελούν τον ετήσιο προϋπολογισμό της ομάδας. Δεν αποκλείεται η εισφορά χρημάτων πέραν της συνδρομής από εν ενεργεία μέλος η μη.

Παροχές & Προνόμια Μελών:

α) δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθε

β) έκπτωση στη αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας

γ)χορήγηση κάρτας μέλους

δ) έκπτωση στην αγορά προϊόντων από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις


Έχουν γίνει επαφές με επιχειρήσεις του Νομού μας οι οποίες είναι διατεθειμένες να συνεργασθούν με το Σωματείο μας και να προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις των προϊόντων τους για τα ενεργά μέλη μας.


Προσεχώς θα αναρτηθεί λίστα των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων στο site.


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

  • ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΩΝ            20 €
  • ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ                            60 €

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

 

 

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Επόμενα Παιχνίδια Α' Κατηγορίας

Επόμενα Παιχνίδια Νέων

Επόμενα Παιχνίδια Παίδων