Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - Official Website

 

ΝΕΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

O Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ συμμετέχει στην Εβδομάδα Άθλησης της Ευρωπαϊκής Ενωσης

 

Ο Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ σε συνεργασία με την Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. συμμετάσχουν με το πρόγραμμα "ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ" στην Εβδομάδα Άθλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (www.ec.europa.eu/sport/week).

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

2o ΤΟΥΡΝΟΥΑ SOCCER SCOOLS "ΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ"

Με εξαιρετική οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το 2ο τουρνουά SOCCER SCOOLS  «ΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ» που διοργάνωσε ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών και Τεχνικός Διευθυντής των υποδομών της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κος Τόλης Αποστόλου με όλο το τεχνικό επιτελείο. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο 30/6 έως και 3/7/2016 στα γήπεδα ΘΩΔΕΙΟ και ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ του Δήμου Λουτρακίου.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Σεμινάριο Ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Κέντρο του Ατρόμητου Αθηνών!!

Το Σωματείο μας συμμετείχε την Πέμπτη 9/6/2016 στο σεμινάριο Ποδοσφαίρου στο αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου Αθηνών με τους προπονητές: Kοντογιάννη Χρήστο (πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ - δίπλωμα Uefa B'), Πετρόπουλο Άγγελο (πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ - δίπλωμα Uefa B') και Αναστασιάδη Ιωάννη (δίπλωμα Uefa C').

 

20160609 193453

Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ανακαινισμένου αθλητικού κέντρου του Ατρόμητου Αθηνών το πρωτοποριακό «Επιμορφωτικό Σεμινάριο Ποδοσφαίρου» για τους προπονητές των Τμημάτων Υποδομής αλλά και των συνεργαζόμενων σχολών  με το Δίκτυο Ατρόμητου.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ

Στα πλαίσια του ετήσιου προπονητικού σχεδιασμού, η ακαδημία μας διοργάνωσε εργομετρικά τεστ την Κυριακή 29 Μαϊου 2016.

Αυτό έγινε στα πλαίσια της προσπάθειας για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας προς τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές μέσω της επιστημονική τους υποστήριξης.

Την ευθύνη υλοποίησης του πρωτοποριακού project έχει ο Καθηγητής Πανεπιστημίου κος Μπεκρής Ευάγγελος, υπεύθυνος εκπαίδευσης του δικτύου σχολών του Ατρομήτου.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ

Το Δίκτυο Σχολών του Ατρόμητου Αθηνών το διήμερο 28 & 29 Δεκεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών (γήπεδο "Νταμάρι") θα πραγματοποιήσει αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών από τις συνεργαζόμενες σχολές καθώς και σεμινάριο των προπονητών των Σχολών από τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης του Δικτύου Σχολών κ. Βαγγέλη Μπεκρή.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Επόμενα Παιχνίδια Α' Κατηγορίας

15-12-2018 15:00
 
ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
22-12-2018 15:00
 
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ - ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
05-01-2019 15:00
 
ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ

Επόμενα Παιχνίδια Παίδων

05-01-2019 09:30
 
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ - ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
12-01-2019 10:30
 
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ