Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - Official Website

23η Αγωνιστική

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 3-1

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΛΟΥ


Μια ακόμα άνετη επικράτηση ήρθε για την ομάδα μας με «θύμα» αυτή τη φορά τον Αστέρα Δερβενίου του οποίου και επιβλήθηκε με 3-1.


Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις με την Ελλάς να ελέγχει τον ρυθμό και τον Αστέρα να ψάχνει τη κόντρα, αλλά να μην είναι απειλητικός. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 19' από τον Κοσκολέτο και μετά από πάσα του Δελή.


Το δεύτερο ημίχρονο από το ξεκίνημα του έδειχνε πως θα ήταν πολύ καλύτερο από το πρώτο και έτσι έγινε. Στο 49', ο Γιαννακόπουλος με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού έδιωξε σε κόρνερ τη «λόμπα» του Κοσκολέτου και στο 55' ο Μασούρης ανέτρεψε τον Σάνι εντός περιοχής. Την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών ανέλαβε ο Αράπι για να κάνει το 2-0.


Στο 69' από την πάσα του Αθανασόπουλου, ο Κοσκολέτος «εκτέλεσε» τον Κολιμάδη, για να γίνει το 3-1 στο 71' με πέναλτι το Δημόπουλου, σε ανατροπή του Βυζά από τον Νάκο.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Ελλάς Βέλου: Κουρούμαλης, Πολυδωρόπουλος, Σάνι, Νάκος, Σαββίδης, Αθανασόπουλος, Αντρέα (68' Αντωνόπουλος Π.), Δελής Κ. (62' Πιλιαφάς), Αράπι, Ρούπας,, Κοσκολέτος (87' Κοσκολέτος).


Αστέρας Δερβενίου: Κολιμάδης, Μερκούρης, (61'Βυζάς), Μετεβέλης, Γιαννακόπουλος, Σταφανάκος (82' Λιθοξόου), Νιάνγκ, Κουτρούλης, Φωλιάς, Δάνης, Δημόπουλος, Πεθαίνος (46' Μασούρης).

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Επόμενα Παιχνίδια Α' Κατηγορίας

Επόμενα Παιχνίδια Νέων

Επόμενα Παιχνίδια Παίδων

    

                  

      

Hellas Velou TV

Instagram