Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - Official Website

Μήνυμα Μελών & Φίλων

 ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 

   

Αγαπητέ φίλε,

Το σωματείο μας τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα στον αθλητισμό των νέων της περιοχής μας, συμμετέχει επιτυχώς στα επίσημα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΠΣ Κορινθίας (Ανδρικό, Εφηβικό, Παιδικό) και έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες σε αγωνιστικό, πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο.

Έχουμε δημιουργήσει ακαδημία ποδοσφαίρου που συμμετέχουν 150 παιδιά υπό την επίβλεψη διπλωματούχων προπονητών, γυμναστών κ.λπ., η συνολική παρουσία του Σωματείου μας σ’ αυτήν την προσπάθεια ήταν τέτοια που μας γέμισε μ’ ευθύνη να συνεχίσουμε με υψηλότερους στόχους.

Από την 1η  Ιανουαρίου 2015 συνεργαζόμαστε με το δίκτυο Σχολών της Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών,  ο τρόπος λειτουργίας μας ταιριάζει με την φιλοσοφία του Ατρόμητου καθώς είναι μια ομάδα που στηρίζεται στις υποδομές στηρίζει  νέα παιδιά και δίνει ευκαιρίες στους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Μια τέτοια συνεργασία υψηλού επιπέδου έχει την ανάλογη απήχηση τόσο στους αθλητές όσο και στην Κοινωνία.

Αισθανόμαστε περήφανοι καθώς τα τελευταία χρόνια στο σωματείο μας, οι αθλητές που αγωνίζονται είναι μόνιμοι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας και πρωταγωνιστούμε στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Κορινθίας.

σημερινή Διοίκηση του Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ, στοχεύει στην ακόμη καλύτερη λειτουργία της ομάδας,  τόσο σε οργανωτικό, όσο σε αγωνιστικό, πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο. Κύριο μέλημά μας αποτελεί η διατήρηση της ιστορίας και η  προοπτική για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη της ομάδας μας.

Σε αυτό το πλαίσιο κάνουμε μία συντονισμένη προσπάθεια προς όλες τις κατευθύνσεις, με στόχους:

  • Την ανάπτυξη της δυναμικής της ομάδας μας και των παραγόντων που την πλαισιώνουν
  • Το κτίσιμο της εικόνας και την ενίσχυση της προβολής των δραστηριοτήτων της ομάδας
  • Τη συμβολή της ομάδας στην ανάπτυξη του τόπου, μέσω της αθλητικής της φυσιογνωμίας
  • Την ακόμη καλύτερη αναβάθμιση και στελέχωση των Ακαδημιών ποδοσφαίρου
  • Τη διεύρυνση της σχέσεως των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου με την Ομάδα

Πρέπει να γίνει σε όλους κατανοητό ότι Επιχειρηματίες χρηματοδότες δεν υπάρχουν ούτε για τις μεγάλες ομάδες οι οποίες κινδυνεύουν να χάσουν την αίγλη τους, ακόμα και την ύπαρξη τους.

Όσον αφορά το Σωματείο μας,  Παράγοντες - Φίλαθλοι με όραμα και αγάπη για τον σύλλογο αλλά και μεγάλο προσωπικό κόστος διατηρούν το σωματείο μας σε ζηλευτά επίπεδα για το Νομό μας. Διαβάζοντας συχνά δημοσιεύματα στον εγχώριο τύπο αλλά και αναζητώντας στο internet τι γίνεται στην Ευρώπη καταλήγεις ότι μόνη λύση είναι οι φίλαθλοι – φίλοι της ομάδας. Αυτοί θα αποφασίζουν για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται,  ανάλογα με τον αριθμό αυτών που θα συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες της ομάδας (αγωνιστικές, πολιτιστικές, κοινωνικές, ημερίδες κ.λπ.) και θα την στηρίζουν οικονομικά.

Πρέπει να εγγραφούμε όλοι μέλη ή φίλοι του σωματείου.

Τα έσοδα του σωματείου μας θα προέρχονται κυρίως από συνδρομές των μελών & των φίλων αλλά και από εισιτήρια, διαφημίσεις και εκμετάλλευση εμπορικά του «σήματος» της ομάδας. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός των μελών τόσο μεγαλύτερα τα έσοδα της ομάδας.

Είναι πλέον αδύνατο στην δύσκολη περίοδο που περνά η Χώρα μας  να βρεθούν λίγοι  να βάζουν πολλά χρήματα, το καλύτερο είναι να βρεθούν πολλοί για να βάζουν λίγα.

Καθώς είναι απαραίτητη η συνέχιση της λειτουργίας αυτής της ομάδας, με μια σταθερή διοικητική δομή που θα εγγυάται την σωστή και διάφανη λειτουργία της και κυρίως την ύπαρξη της, μας οδήγησε στην απόφαση να προχωρήσουμε στις παρακάτω ενέργειες:

α)Να αναβαθμίσουμε την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας: "www.hellasvelou.gr", να υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τις δραστηριότητες της ομάδας έτσι ώστε όλοι οι φίλοι της ομάδας να έχουν άμεση ενημέρωση .

β)καμπάνια εγγραφής μελών & φίλων,  με την υποχρέωση δικαιώματος εγγραφής και καταβολή συνδρομής.

Σκοπός είναι οι συνδρομές των μελών και φίλων να είναι η βάση χρηματοδότησης της ομάδας, η οποία αθροιζόμενη με τα λοιπά έσοδα που πρέπει να προκύψουν από οργανωμένες και σε επαγγελματικό επίπεδο ενέργειες marketing (διαφημίσεις , εκμετάλλευση εμπορικού σήματος , εισιτήρια, εκδηλώσεις) να αποτελούν τον ετήσιο προϋπολογισμό της ομάδας. Δεν αποκλείεται η εισφορά χρημάτων πέραν της συνδρομής από εν ενεργεία μέλος η μη.

Προνόμια Μελών:

α) δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι 

β) έκπτωση 10% στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας

γ) χορήγηση κάρτας μέλους

Προνόμια Φίλων:

α) έκπτωση 10% στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας  της ομάδας

β) χορήγηση κάρτας φίλου

ΜΕΛΟΣ ή ΦΙΛΟΣ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΕΤΗΣΙΑ ΕΦΑΠΑΞ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

20€

100€

6x20€

ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ

20€

50€

6x10€

«ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ» - 94 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!

 

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Επόμενα Παιχνίδια Α' Κατηγορίας

Επόμενα Παιχνίδια Νέων

Επόμενα Παιχνίδια Παίδων

    

            

Hellas Velou TV

Photo Gallery

Instagram Fetcher