Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - Official Website

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΦΩΤΗ ΚΟΡΔΩΣΗ

Η Διοίκηση του Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ, ανακοινώνει την συνέχιση της επιτυχούς συνεργασίας της με τον προπονητή Φώτη Κορδώση.

Συνεχίζουμε πιστοί στο πλάνο του Συλλόγου,  με πίστη, πειθαρχία, οργάνωση και πολλή δουλειά.

Το προπονητικό επιτελείο θα στελεχώσουν, ο γυμναστής Παναγιώτης Αργυρόπουλος  και για μια ακόμη χρονιά ο Βαγγέλης Ζήμος θα είναι επιφορτισμένος με την προπόνηση των τερματοφυλάκων της ομάδας μας.

Την Δευτέρα 07/08/2023 ξεκινάει επίσημα η προετοιμασία της ομάδας για την φετινή χρονιά.

 

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΠΕΡΙΚΛΗ ΡΟΥΠΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!

 

Ο Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον αρχηγό και σημαία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας Περικλή Ρούπα για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στο σωματείο μας, ήταν πάντα παρών, στις επιτυχίες αλλά και στις δύσκολες στιγμές της ομάδας μας.


Σεπτέμβριος 2008 – Ιούλιος 2023, 15 χρόνια συνεχής παρουσίας, σε προπονήσεις, σε αγώνες (είτε αγωνιζόσουν είτε όχι), ήσουν πάντα εκεί, ένας Κορίνθιος που αγάπησε την ομάδα και έγινε κομμάτι της ιστορίας της, κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Πέρι, σε ευχαριστούμε για όλα, σου ευχόμαστε καλή σεζόν, υγεία και επιτυχίες.

 

 

   

 

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΑΔΑΚΗΣ

Ο Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον Γιώργο Κλαδάκη, ο οποίος μετά από μια επιτυχημένη καριέρα ποδοσφαιριστή, αναλαμβάνει τη θέση του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ.

Ο Γιώργος έχει αγωνισθεί και διακριθεί σε Εθνικές Κατηγορίες, αγωνίσθηκε για πρώτη φορά στην ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ το έτος 2006 στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας και από τότε είναι κοντά στην ομάδα μας.

Αυτή η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ, τον κρατάει κοντά μας, ξεκινώντας μια νέα ποδοσφαιρική διαδρομή, με τα καθήκοντα του Αθλητικού Διευθυντή.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ "ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ" 16 & 17/7/2023

Ο Σύλλογός μας διοργανώνει το παραδοσιακό πανηγύρι της πολιούχου της πόλης μας ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ που θα γίνει στις 16 και 17 Ιουλίου 2023 στο δημοτικό πάρκινγκ του Βέλου.