Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - Official Website

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Εγχειρίσθηκε ο Περικλής Ρούπας

 

Σε απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση υποβλήθηκε την Τετάρτη 2/12/2020 ο Αρχηγός της ομάδας μας  Περικλής Ρούπας ύστερα από τον τραυματισμό που είχε στον πρόσθιο χιαστό.

Ο ποδοσφαιριστής Θα πάρει εξιτήριο την Παρασκευή 4/12/2020 και στη συνέχεια θα αρχίσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει το συντομότερο πίσω στους αγωνιστικούς χώρους.

 

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΙΑΝΟΥ

Ο Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ ανακοινώνει ότι ματαιώνονται οι προγραμματισμένες προπονήσεις όλων των τμημάτων του συλλόγου, από σήμερα Παρασκευή 18/9 έως και το Σάββατο 19/9/20.
Οι Αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές ύστερα από Απόφαση του Δημάρχου λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πιθανόν να πλήξουν και τον Δήμο μας.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ: Με αισιοδοξία και πολύ καλό κλίμα η έναρξη της προετοιμασίας

 

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με αρκετή δόση αισιοδοξίας, άρχισε στο Δημοτικό Στάδιο Βέλου την Δευτέρα 3/8/2020 η προετοιμασία του Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Γιώργο Βορινιώτη, διατήρησε στην δύναμή της το  περσινό ρόστερ, έγινε η προσθήκη αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών και το προσεχές διάστημα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή 2-3 ποδοσφαιριστών.

Όλοι στον σύλλογο αισιοδοξούμε να παρουσιασθούμε έτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα, θέλουμε ένα αξιόμαχο σύνολο που να συνδυάζει καλό ποδόσφαιρο και θετικά αποτελέσματα.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Επόμενα Παιχνίδια Α' Κατηγορίας

Επόμενα Παιχνίδια Νέων

Επόμενα Παιχνίδια Παίδων

    

                  

      

Hellas Velou TV

Instagram