Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - Official Website

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ: Με αισιοδοξία και πολύ καλό κλίμα η έναρξη της προετοιμασίας

 

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με αρκετή δόση αισιοδοξίας, άρχισε στο Δημοτικό Στάδιο Βέλου την Δευτέρα 3/8/2020 η προετοιμασία του Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Γιώργο Βορινιώτη, διατήρησε στην δύναμή της το  περσινό ρόστερ, έγινε η προσθήκη αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών και το προσεχές διάστημα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή 2-3 ποδοσφαιριστών.

Όλοι στον σύλλογο αισιοδοξούμε να παρουσιασθούμε έτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα, θέλουμε ένα αξιόμαχο σύνολο που να συνδυάζει καλό ποδόσφαιρο και θετικά αποτελέσματα.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ: Δευτέρα 3 Αυγούστου η έναρξη της προετοιμασίας

Ο Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο, την Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βέλου, υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας μας Γεώργιου Βορινιώτη και του τεχνικού επιτελείου.

Μία χρονιά με στόχους και φιλοδοξίες που ελπίζουμε ότι θα πετύχουμε.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ: Ανανέωση συνεργασίας με Αποστόλη Βλάχο

 

Ο Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ κάνοντας πράξη το πλάνο που έχει θέσει για την ανανέωση των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται

ήδη στην ομάδα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για 3ο χρόνο με τον

ποδοσφαιριστή Αποστόλη Βλάχο (27 ετών).

Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή σεζόν, υγεία και επιτυχίες.

 

 

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΡΟΥΠΑΣ - ΖΗΣΗΣ - ΖΑΡΚΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ

Ο Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασία της με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές της:

Περικλή Ρούπα, Θεόδωρο Ζήση και Φάνη Ζάρκο.

Τους ευχαριστούμε για  την αποδοχή ανανέωσης της συνεργασίας μας και τους ευχόμαστε μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχία με την ομάδα μας.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Ο Τάκης Σκούπας Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης στον ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ

Η διοίκηση του Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Τάκη Σκούπα ως υπεύθυνου φυσικής κατάστασης της ομάδας μας. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, πρώην τεχνικός σύμβουλος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και στο παρελθόν έχει εργασθεί στα σωματεία  Π.Α.Σ. Κλένια,  Ατρόμητο Χιλιομοδίου και Ηρακλή Ξυλοκάστρου όπου κατέκτησε και το πρωτάθλημα στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Κορινθίας.

Τάκη σε ευχαριστούμε για την αποδοχή της συνεργασίας μας σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ  και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σου.

Από το Δ.Σ.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Ο Γιώργος Βορινιώτης νέος προπονητής στον Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ

 

Η Διοίκηση του Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Βορινιώτη, που έχει στενούς δεσμούς με το σωματείο μας.

Η προσφορά του και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο ήταν κάτι που τον έχει κάνει ευρέως γνωστό και πέρα από τα όρια του νομού μας.

Τώρα περνώντας στο χώρο των προπονητών ως νέος διπλωματούχος Uefa B’, τον εμπιστευόμαστε διότι πιστεύουμε ότι έχει όλα τα εχέγγυα που απαιτούνται για να εμπνεύσει την  ομάδα μας με την ποιότητα, την πειθαρχία και πάνω από όλα την δυναμική που απαιτείται για την επίτευξη των στόχων του σωματείου και των αθλητών.

Γιώργο σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Από το Δ.Σ.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Επόμενα Παιχνίδια Α' Κατηγορίας

Επόμενα Παιχνίδια Νέων

Επόμενα Παιχνίδια Παίδων

    

                  

      

Hellas Velou TV

Instagram