Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - Official Website

24η Αγωνιστική

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ - ΕΛΛΑΣ  ΒΕΛΟΥ 2-3

ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ«Ζωντανή» στο κυνήγι του τίτλου παρέμεινε η ομάδα μας μετά την επικράτηση με 3-2 επί της Προοδευτικής Περιγιαλίου.


Σε ένα ματς με ρυθμό και πολύ ένταση οι γηπεδούχοι απείλησαν πολύ νωρίς με τον Δόση για να απαντήσουν στο 6'και στο 8' ο Αντωνόπουλος Π. και ο Κοσκολέτος αντίστοιχα. Στο 17' η Ελλάς έκανε το 0-1 με τον φορμαρισμένο Π. Αντωνόπουλο με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής. Η Προοδευτική πίεσε στη συνέχεια με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει στο 29' με τον Μακάροφ. Ο Αντωνόπουλος όμως  είχε κέφια και στο 41' έκανε το 2-1 με ένα καταπληκτικό τακουνάκι στον αέρα ύστερα από μία συστημένη σέντρα του Πιλιαφά από τα αριστερά  στο πρώτο δοκάρι.


Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας  μπήκε πιο δυναμικά από τους γηπεδούχους τους οποίους και «προειδοποίησε» ο Αντωνόπουλος με μια κεφαλιά στο 48' . Η Προοδευτική δεν κατάλαβε την «προειδοποίηση»  αυτή και δέχτηκε και τρίτο γκολ στο 50' με πλασέ του Πιλιαφά.  Στη συνέχεια και ενώ το άγχος είχε φύγει από την ομάδα μας , η μπάλα παιζόταν «πάνω-κάτω» με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μια την άλλη εκατέρωθεν, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να μειώσουν στο 89' με τον Δόση  διαμορφώνοντας έτσι το 2-3 που ήταν και το τελικό σκορ.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Προοδευτική Περιγιαλίου: Μακρής, Παπαχρόνης, Μπίστας, Τσουγκαρής, Ντίσιος (Σαζακλής 54'), Ραπουσάι Ρ. (Μητρογιάννης 80') , Ραπουσάι Β., Σαμανίδης, Δόσης, Μακάροφ (Μαλακός80') , Πετούμενος


Ελλάς Βέλου: Κουρούμαλης, Πολυδωρόπουλος, Σάνι (Δελής 80') , Νάκος Β., Σαββίδης, Αντωνόπουλος Π. (Αντωνόπουλος Γ. 90') , Πιλιαφάς, Αράπι, Ρούπας (Γιακούπι 89') , Κοσκολέτος

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Επόμενα Παιχνίδια Α' Κατηγορίας

Επόμενα Παιχνίδια Νέων

Επόμενα Παιχνίδια Παίδων

    

                  

      

Hellas Velou TV

Instagram