Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - Official Website

4η Αγωνιστική


Σαρωνικός-Ελλάς Βέλου 3-0

ΓΗΠΕΔΟ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ


Τη  νίκη με 3-0 πήρε η ομάδα του Γαλατακίου σε μια επεισοδιακή αναμέτρηση, γεμάτη ένταση και νεύρα. Στο 35’ πάντως, ο Σοπότι ίσως από θέση οφσάιντ με άπιαστο δεξί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0. Ο  Σαρωνικός έφτασε στο 2-0 (48’) από το κλέψιμο και τη σέντρα του Κωνστανταράκη και την ωραία κεφαλιά στην απέναντι γωνία από τον Λαθούρη. Τα σουτ των Πιλιαφά (54’) και Αράπι (58’) δεν ανησύχησαν τον Ζήμο, όπως και ένα καλό αριστερό του Κοσκολέτου, που πέρασε άουτ.


Αντίθετα, με τον Σοπότι να φεύγει στην κόντρα και να πλασάρει τον Κουρούμαλη (85’), ο Σαρωνικός έφτασε στο 3-0. Ο σκόρερ πανηγύρισε μπροστά από τον  πάγκο μας, προτρέποντας τους παίκτες και τους προπονητές μας να σωπάσουν. Τα αίματα άναψαν και ακολούθησαν συμπλοκές, με τον διαιτητή Ι. Κακριδή να αποβάλει τον Ροθώνη για χτύπημα στον Μαρτίνο στο πρόσωπο. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε σωστά με δεύτερη κίτρινη και ο Αναργύρου.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Ζήμος, Ροθώνης, Φίλης, Αυγέρης, (87’ Αναργύρου), Λαθούρης, Δάφνης, Σοπότι, Μπεκιάι, Κωνστανταράκης, (91’ Παναγιωτόπουλος), Μπόρσης, Αμπαδιωτάκης Μ.

(81’ Βορινιώτης)


ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ: Κουρούμαλης, Πολυδωρόπουλος, Σάνι, (60’ Γιακούπι), Νάκος Β., Σαββίδης, Αθανασόπουλος, (68’ Αντωνόπουλος Γ.), Μαρτίνος, Πιλιαφάς, Αράπι, Ρούπας, Κοσκολέτος, (91’ Νάκος)

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Επόμενα Παιχνίδια Α' Κατηγορίας

Επόμενα Παιχνίδια Νέων

Επόμενα Παιχνίδια Παίδων

    

                  

      

Hellas Velou TV

Instagram