Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - Official Website

9η ΑΓΩΝ: ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ

 

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο  19/11/2016,  Δημοτικό Στάδιο Βέλου

Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ

ΣΚΟΡ ΑΓΩΝΑ: 1-0

1-0, Λέντερης (72ο λεπτό)

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:  ΝΕΟΦΥΤΙΑΔΗΣ - ΚΛΕΠΕΤΣΑΝΗΣ - ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ.

 
 

Έναρξη αγώνα.

10ο λεπτό, ο Πολυδωρόπουλος βγήκε από δεξιά και σέντραρε για τον Ζάρκο που βρισκόταν μόνος του μέσα στην περιοχή αλλά με προβολή αμυντικός έδιωξε σε κόρνερ.

11ο λεπτό, εκτέλεση κόρνερ από τον Κorro ο Arapi από το ύψος της μικρής περιοχής πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

16ο λεπτό, προσωπική ενέργεια του Λέντερη από δεξιά και σέντρα με τον Arapi να παίρνει την κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι με την μπάλα να περνάει και πάλι λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

19ο λεπτό, από μεγάλη μπαλιά του Ζάρκου ο Λέντερης έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση από δεξιά και αφού απέφυγε τον αμυντικό έκοψε την μπάλα στον επερχόμενο Δουβή αλλά αμυντικός έδιωξε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

20ο λεπτό, εκτέλεση του κόρνερ από δεξιά από τον Korro ο Σούλι Αλ. από την γωνία της μικρής περιοχής πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

35ο λεπτό, από μεγάλη μπαλιά του Ζάρκου ο Λέντερης βγήκε μόνος του στην πλάτη της άμυνας αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Κασκαντάμης.

38ο λεπτό, ο Ρούπας άλλαξε την μπάλα με τον Arapi με τον τελευταίο να δίνει κάθετα στον Δουβή που έβγαινε απέναντι από τον Κασκαντάμη και τον Μάρκου να τον ανατρέπει στο ύψος της μεγάλης περιοχής ο διαιτητής του αγώνα υπέδειξε το φάουλ αποβάλλοντας τον αμυντικό της Θύελλας. Το φάουλ εκτέλεσε ο Ζάρκος με τον Κασκαντάμη σε καλή θέση να μπλοκάρει την μπάλα.

39ο λεπτό, από μεγάλη μπαλιά του Κorro ο Λέντερης βγήκε και πάλι στην πλάτη της άμυνας αλλά το πλασέ που έκανε έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

 

Ξεκίνημα 2ου ημιχρόνου.

65ο λεπτό, από σέντρα του Σούλι Αλ στην περιοχή ο Arapi κατέβασε την μπάλα και βρήκε  τον Λέντερη στο σημείο του πέναλτι αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Κασκαντάμης.

71ο λεπτό, ο Ρούπας από το κέντρο του γηπέδου βρήκε τον Λέντερη μέσα στην περιοχή που σούταρε με τον Κασκαντάμη να αποκρούει και πάλι.

72ο λεπτό, ΓΚΟΛ 1-0,  ωραία ενέργεια του Ζάρκου από δεξιά που απέφυγε 3 αμυντικούς και σέντραρε με τον Arapi να παίρνει την κεφαλιά τους αμυντικούς πριν την γραμμή να απομακρύνουν προσωρινά και την μπάλα να καταλήγει στον Λέντερη που με δυνατό συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

81ο λεπτό, από μεγάλη μπαλιά ο Κονιδάρης έβγαινε μόνος του αλλά η έγκαιρη έξοδος του Μητσόπουλου που με διπλή προσπάθεια απομάκρυνε την μπάλα και τον κίνδυνο.

 
 
 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ

ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ

ΚΑΣΚΑΝΤΑΜΗΣ

ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΑΡΚΟΥ

KORRO INDRIT

ΧΟΥΣΕΛΑΣ Α

ΝΑΚΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ

ΦΡΟΥΣΙΟΣ

ΣΟΥΛΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΤΣΙΑΚΟΣ

ΔΟΥΒΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ Β

DOKO MARIGGLEN

ΣΑΪΣΑΝΑΣ Π

ΡΟΥΠΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ARAPI FRENKLIN

ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ

ΖΑΡΚΟΣ ΦΑΝΗΣ

ΣΑΪΣΑΝΑΣ Ν

ΛΕΝΤΕΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΣ

ΛΕΚΟΥΣΙΩΤΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

ΚΑΚΑΒΕΛΑΚΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ

ΜΑΝΑΒΗΣ Γ

ΣΟΥΛΙ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ

ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΕΖΟΣ

ΤΑΛΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΜΠΕΖΑΣ

KANEΛΕΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΥ

DODAJ MARKO

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΜΗΤΡΑΚΟΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ

68ο λεπτό    ΚΑΝΕΛΕΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

στη θέση      DOKO MARIGGLEN

62ο λεπτό    ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ

στη θέση      ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

77ο λεπτό    KAKABEΛΑΚΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ

στη θέση      ΔΟΥΒΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ

75ο λεπτό    ΠΕΖΟΣ

στη θέση      ΣΑΪΣΑΝΑ Ν

90ο λεπτό    DODAJ MARKO

στη θέση      ΖΑΡΚΟΥ ΦΑΝΗ

82ο λεπτό    ΜΑΝΑΒΗΣ Γ

στη θέση      ΚΟΝΙΔΑΡΗ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ

 

38ο λεπτό   ΜΑΡΚΟΥ

 

 

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Επόμενα Παιχνίδια Α' Κατηγορίας

Επόμενα Παιχνίδια Νέων

Επόμενα Παιχνίδια Παίδων

    

            

Hellas Velou TV

Photo Gallery

Instagram Fetcher